Helyi közélet

2013.11.05. 15:25

Készenléti Rendőrség: Elfogták a fémtolvajokat Szirmabesenyőben

Miskolc - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor egy közúti ellenőrzésen fémtolvajokat fogtak.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor egy közúti ellenőrzésen fémtolvajokat fogtak.A rendőrök 2013. november 4-én 13 óra 40 perckor Szirmabesenyőben járőröztek, amikor közúti ellenőrzésük alkalmával intézkedés alá vontak egy személygépkocsit és annak utasait. A rendőrök a jármű csomagterében két zsákban, több kilogramm színesfémet és vörösrezet találtak.

Egy korábbi bejelentés szerint a napokban egy közeli telephelyről értékes fémeket tulajdonítottak el, ami a járőrök és helyszínre érkezett nyomozók gyanúja szerint kapcsolatba hozhatóak volt az autóban talált tárgyakkal.

A rendőrök az autó két miskolci utasát a 26 éves M. Norbertet és a 28 éves K. Gábort előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult velük szemben eljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában