Helyi közélet

2013.11.14. 16:45

Jobbik: miből utazott Floridába a MIHŐ igazgatója?

Miskolc - „Mit keresett Floridában a Miskolci Hőszolgáltató igazgatója?” – kérdezte csütörtöki sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője.

Miskolc - „Mit keresett Floridában a Miskolci Hőszolgáltató igazgatója?” – kérdezte csütörtöki sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője.Sajtóhírek szerint a hőszolgáltatásról konferenciázott Floridában a Miskolci Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója is, Nyíri László. A Jobbik szerint több kérdést is felvet a szakmainak nevezett luxuskirándulás. „Mindenekelőtt azt, közpénzből utazott-e a cégvezető” – mondta Jakab Péter. Hozzátette: „Az utat - a hírek szerint - mindenkinek a saját önkormányzata fizette, vagyis a MIHŐ igazgató esetében a miskolci adófizetők.” A Jobbik a költségeken túl tudni szeretné azt is, milyen konkrét haszna származik Miskolcnak az igazgató távoli kirándulásából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában