Helyi közélet

2013.11.15. 15:20

A körzeti megbízott állította meg a trükkös tolvajokat

Ároktő, Mezőcsát, Poroszló, Tiszaújváros - A rendelkezésre álló információk és a soron kívül bevezetett intézkedések eredményeként a körzeti megbízott járőrtársával fogta el a lopás elkövetésével meggyanúsított férfiakat.

Ároktő, Mezőcsát, Poroszló, Tiszaújváros - A rendelkezésre álló információk és a soron kívül bevezetett intézkedések eredményeként a körzeti megbízott járőrtársával fogta el a lopás elkövetésével meggyanúsított férfiakat.A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrsének körzeti megbízottja 2013. november 13-án 14 óra 40 perckor egy Poroszlón elkövetett bűncselekményről kapott információkat, illetve arról, hogy a feltételezett elkövetők a körzetén haladhatnak át.

A körzeti megbízott járőrtársával Ároktőn, a Petőfi utcánál egy földútnál állított fel ellenőrzési pontot, ahol 15 óra 20 perckor feltűnt a keresett személygépkocsi. A rendőrök ellenőrzés alá vonták a járművet és a benne ülő férfiakat.

A körzeti megbízott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ utasítása alapján elfogta és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Füzesabonyi Rendőrkapitányság munkatársainak kiérkezéséig visszatartotta az úgynevezett trükkös tolvajokat, mivel velük szemben a büntetőeljárást a szomszédos megye rendőri szerve folytatja le.

A mezőcsáti rendőrök 17 óra 20 perckor a füzesabonyi kollégáknak átadták az elfogott siófoki 23 éves K. Róbertet, a 21 éves B. Tibort, a 20 éves B. Tamást és az 51 éves B. Tibort.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában