Helyi közélet

2013.10.28. 10:36

Készenléti Rendőrség: Tetten ért fémtolvajok Lyukóvölgyben

Miskolc - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor a Lyukóvölgyben fémtolvajokat értek tetten.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor a Lyukóvölgyben fémtolvajokat értek tetten.A rendőrök Miskolcon, a Lyukóvölgyben járőröztek 2013. október 27-én, amikor 15 óra 05 perckor intézkedés alá vontak két férfit, akik kerékpáron vashulladékot vittek. Az adategyeztetés és információszerzés eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a vasból készült alkatrészeket, eszközöket a két fiatalember ellenőrzésüket megelőzően három ingatlanról tulajdonította el. A terheltek a tettüket a helyszínen beismerték.

A Készenléti Rendőrség járőrei a felsőzsolcai 18 éves Cs. Józsefet és a 18 éves B. Dávidot előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult velük szemben eljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában