Helyi közélet

2013.10.15. 08:25

Cserbenhagyásos baleset történt Nyékládházán

Nyékládháza - Anyagi káros közlekedési baleset történt hétfőn este Nyékládházán.

Nyékládháza - Anyagi káros közlekedési baleset történt hétfőn este Nyékládházán. A Kossuth utcán haladt egy Lada Niva egyenes irányban, amikor szemből érkezett kacsázva, nagy lendülettel egy Suzuki Swift. A Ladás látta, hogy baj lesz, ezért húzódott jobbra lefelé az útról, de ekkor már a Swift forgott is egyenesen a Niva felé, aminek a végén ütköztek az autók. Ezek után a "mi autónk" megállás nélkül tovább hajtott Vágóhíd utcára, ahol eltűnt. A Ladás "szerencséjére" a Swift otthagyta a névjegyét, rendszámtábla formájában a lökhárítójával együtt, így nem sok esélye maradt, hogy megússza a felelősségre vonást a sofőr. Ezt felismerte az elkövető, és miután leparkolt autójával az otthonánál, visszament a helyszínre.

A szondáztatás során kiderült, hogy miért is hajtott el a Suzukis, így nem maradt más hátra, hogy a járőrök elkísérjék egy vérvételre a szabálytalankodót.

Az anyagi kár jelentősnek mondhat, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában