Helyi közélet

2013.09.13. 15:18

Újra az igazgatói székben

Miskolc - Mariscsák István lett augusztus 1-jétől a miskolci Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola igazgatója, mivel az intézmény korábbi vezetője, Gáspárné Kiss Mária nyugdíjba vonult.

Miskolc - Mariscsák István lett augusztus 1-jétől a miskolci Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola igazgatója, mivel az intézmény korábbi vezetője, Gáspárné Kiss Mária nyugdíjba vonult.Mariscsák István neve sok olvasónk számára ismerős lehet, hiszen 19 éven át ő volt a Fráter György Katolikus Gimnázium igazgatója. Ezt követően oktatási tanácsos tisztséget töltött be az Egri Főegyházmegyénél, majd amikor a volt önkormányzati iskolák állami fenntartásba kerültek, ő lett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Miskolci Tankerületének igazgatója, később munkatársa.

Mint mondta, azért vállalta el ismét az iskolaigazgatói tisztséget, mert szükség volt rá, és számára az iskolai rendszer jobban áttekinthető, mint a tankerületé.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában