Helyi közélet

2013.09.20. 11:02

Szakaszosan indul a fűtés Miskolcon

Miskolc - A Miskolcra vonatkozó meteorológiai előrejelzések adatai alapján a MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. a lakóközösségekkel érvényben lévő megállapodásának eleget téve, 2013. szeptember 20-án és előreláthatólag 21-én és 22-én az esti, éjszakai és reggeli órákban már biztosítja a fűtésszolgáltatást.

Miskolc - A Miskolcra vonatkozó meteorológiai előrejelzések adatai alapján a MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. a lakóközösségekkel érvényben lévő megállapodásának eleget téve, 2013. szeptember 20-án és előreláthatólag 21-én és 22-én az esti, éjszakai és reggeli órákban már biztosítja a fűtésszolgáltatást.A szakaszos fűtésszolgáltatás idején az időjárás függvényében napközben szünetelteti a fűtést a MIHŐ Kft, ami megfelel a korábbi évek gyakorlatának, ezzel is csökkentve a fogyasztók energiaköltségét.

A szeptember 22-ét követő időszak fűtés indítása a külső hőmérsékletek alakulásától függ.

A fűtési idény a jelenlegi jogszabályok szerint szeptember 15-től május 15-ig tart. Az előző éveknek megfelelően a MIHŐ Kft. a lakóközösségekkel kötött megállapodások szerint automatikusan beindítja a fűtést, amennyiben a napi középhőmérséklet előreláthatólag három egymást követő napon 12 Celsius fok, vagy egy napon át 10 Celsius fok alatt marad.

Az egyéb felhasználók fűtés indítását a felhasználókkal egyeztetve külön igényhez igazodva indítja a MIHŐ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában