Helyi közélet

2013.09.20. 10:44

Pofon egy szál cigarettáért Abaújkéren

Abaújkér - A rendőrök hat órán belül elfogták a rablás gyanúsítottját.

Abaújkér - A rendőrök hat órán belül elfogták a rablás gyanúsítottját.A rendőrség segélyhívó számára tett bejelentést 2013. szeptember 17-én, kora délután egy 16 éves halmaji fiatalember, miszerint Abaújkéren megverték és kirabolták.

Az azonnal helyszínre siető rendőröknek a fiú elmondta, hogy a településen gyalogolt és éppen dohányzott, amikor ketten hozzáléptek és cigarettát kértek tőle. Mikor a követelésnek nem tett eleget, egyikük megütötte, majd kivette kezéből a cigarettát és elszívta.

A fiú, látásból ismerte támadóját, illetve annyit tudott még elmondani, hogy egy azon iskolába is járnak.

A módszeres és mindenre kiterjedő adatgyűjtésnek köszönhetően a rendőrök azonosították a támadás gyanúsítottját. A 17 éves pusztaradványi gyanúsítottat az encsi rendőrök a cselekmény elkövetésétől számított hat órán belül elfogták és előállították. A fiú a bűncselekmény elkövetését elismerte, melyet követően a rendőrség őrizetbe vette.

Az Encsi Rendőrkapitányság a fiatalkorú pusztaradványi gyanúsítottal szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában