Helyi közélet

2013.09.11. 11:17

Nordic walking ősszel is Miskolcon

Miskolc - A Magyar Olimpiai Bizottságnak és az Emberi Erőforrások minisztériumának köszönhetően újabb 5 alkalommal vehetnek részt ingyenesen nordic walking foglalkozásokon Miskolcon a Népkertben, illetve Tapolcán az érdeklődők szeptemberben és októberben, melyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete koordinált.

Miskolc - A Magyar Olimpiai Bizottságnak és az Emberi Erőforrások minisztériumának köszönhetően újabb 5 alkalommal vehetnek részt ingyenesen nordic walking foglalkozásokon Miskolcon a Népkertben, illetve Tapolcán az érdeklődők szeptemberben és októberben, melyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete koordinált.A program februárban indult, amit egészen júniusig vehettek igénybe az idősek és fiatalok egyaránt. Valamennyi alkalom és a különböző mozgásformákhoz való csatlakozás ingyenes, bárki bármikor bekapcsolódhat. A nordic walking botokat a szervezők továbbra is biztosítják, persze aki saját bottal szeretne részt venni, annak sincs semmi akadálya. A szervezők remélik, hogy a már megszokott társasághoz további új tagok is csatlakoznak.Alkalmak:

  • Szeptember 17. 17.00 óra Kemény Dénes uszoda – Miskolc-Tapolca – Kemény Dénes uszoda
  • Szeptember 24. 17.00 óra Miskolc Népkert
  • Október 1. 17.00 óra Kemény Dénes uszoda – Miskolc-Tapolca – Kemény Dénes uszoda
  • Október 8. 17.00 óra Miskolc Népkert
  • Október 15. 17.00 óra Miskolc Népkert
  • További információ: www.borsodsport.hu

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában