Helyi közélet

2013.09.18. 17:36

MSZP: politikai haszonszerzés a laptoposztás?

Miskolc - „Jóval több pontot ér az egyházi ajánlás, mint a jeles informatika bizonyítvány a miskolciak számítógéphez juttatását célzó pályázat tervezett elbírálási rendszerében” – hangzott el azon a szerdai sajtótájékoztatón, amit Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője és dr. Tompa Sándor, a frakció tagja tartott.

Miskolc - „Jóval több pontot ér az egyházi ajánlás, mint a jeles informatika bizonyítvány a miskolciak számítógéphez juttatását célzó pályázat tervezett elbírálási rendszerében” – hangzott el azon a szerdai sajtótájékoztatón, amit Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője és dr. Tompa Sándor, a frakció tagja tartott.„De nemcsak ez az egyetlen furcsaság a pályázat szabályzatában: a célcsoportok közül például nem preferálják külön a 25-45 év közötti munkanélkülieket, noha elsősorban az ő álláskeresésüket lehetne az informatikai fejlesztéssel segíteni. Félő, hogy a programot a fideszes városvezetés csupán politikai haszonszerzésnek, szavazatvásárlásnak tartja” – fogalmaztak.

Elmondták: hasznosnak és jónak tartják a kezdeményezést, hogy a Miskolc és agglomerációja összesen 21500 laptopot adjon használatba az arra pályázóknak, ám az korántsem mindegy, hogy az adófizetők pénzéből finanszírozott programot milyen módon hajtja végre Miskolc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában