Helyi közélet

2013.09.04. 11:58

Miskolci "fénytolvajok" előzetesben

Miskolc - Transzformátorokat rongáltak meg azok az elkövetők, akik miatt Miskolc egy részén az áramszolgáltatás is szünetelt.

Miskolc - Transzformátorokat rongáltak meg azok az elkövetők, akik miatt Miskolc egy részén az áramszolgáltatás is szünetelt.Lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást négy helyi férfival szemben a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse. A nyomozás adatai szerint az elkövetők 2013. augusztus 2-án Miskolcon a Hetedik utcai transzformátort megrongálták és abból eltulajdonítottak több száz liter olajat. Húsz nappal később a Görögszőlő utcában található trafót csapolták meg. A bűncselekményt követően Lyukóvölgy ezen részén, a helyreállítás idején szünetelt az áramszolgáltatás.

A nyomozás eredményeként a rendőrség azonosította és elfogta K. Dávid, K. László és S. János, Sz. András miskolci férfiakat. A rendőrség elfogta az orgazdát is, aki átvette a lopott olajat.

A Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztése alapján az orgazda K. Józsefet és Sz. Andrást ügyészi indítványra a bíróság 2013. augusztus 30-án előzetes letartóztatásba helyezte, míg társaik az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában