Helyi közélet

2013.09.05. 17:42

Közlemény - Az új Skoda villamos és villamosjavító csarnok újra kinyitja kapuit az érdeklődők számára

Miskolc - Szeretnéd megnézni az új Skoda villamost és a villamosjavító csarnokot? Szeptemberben ismét lesz rá lehetőség!

Miskolc - Szeretnéd megnézni az új Skoda villamost és a villamosjavító csarnokot? Szeptemberben ismét lesz rá lehetőség!Az MVK Zrt. a nagy érdeklődésre való tekintettel új időpontokat hirdet: szeptember 18-án és 25-én ismét lesz lehetőség a Skoda villamos és a megújult villamosjavító csarnok megtekintésére. De a közlekedési vállalat nyílt napján, szeptember 20-án is ki lehet próbálni az új szerelvényt.

A nyár folyamán hét alkalommal rendezte meg az MVK Zrt. a villamos látogatást, amire akkora volt az igény, hogy a kezdeti 30 fős látogatói csoport létszámát 50-re kellett növelni. A résztvevők száma így nyár végére meghaladta a 300-at, ezért is, és a folyamatosan érkező jelentkezések miatt is úgy döntött közlekedési vállalat vezetése, hogy ismét alkalmakat kínál az új villamos és a csarnok megtekintésére.

Regisztrálni előzetesen szükséges e-mailen vagy telefonon a szerdai látogatást megelőző kedd 12 óráig.

Regisztrálni az alábbi elérhetőségeken lehet, név és telefonszám megadásával, az adott héten kedd délig (a telefonszámra azért van szükség, hogy visszajelzést tudjunk adni, indul-e a csoport):

  • e-mailen a [email protected] címen,
  • telefonon a (46) 514-900-as telefonszám, 162-es mellékét tárcsázva munkanapokon 8-15 óra között,
  • szombaton és vasárnap nincs lehetőség telefonos és személyes regisztrációra
  • A látogatás menete:

  • 12.30-ig gyülekező az MVK Zrt. portáján Miskolcon, a Szondi Gy. u. 1 szám alatt,
  • 12.30-kor a villamosforgalmi osztályról egyik kollégánk körbevezeti az érdeklődőket a villamos javító csarnokon, majd lehetőséget biztosítunk arra, hogy megtekintsék, és igény szerint lefényképezzék az új Skoda villamost.
  • Várjuk szeretettel!

    Az MVK Zrt. szeptember 20-án, a Mobilitás Héten nyílt napot tart, ahol érdekes programokkal várja a közlekedési vállalat és a közösségi közlekedés iránt érdeklődőket. Lesz járműkiállítás, ahol régi és új buszok mellett a Skoda új villamosa is megtekinthető, de lesz járműfestés, az eddigitől merőben eltérő módon. Részletekről hamarosan!

    - Miskolc Városi Közlekedési Zrt. -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában