Helyi közélet

2013.09.06. 14:51

Elsősök az Északban: szólóban, vagy akár csoportosan

Miskolc - Szeptember 15-ig várja az Észak-Magyarország az elsősök névsorát.

Miskolc - Szeptember 15-ig várja az Észak-Magyarország az elsősök névsorát.Még egy hete van arra a kedves olvasónak, hogy elküldje gyermeke, unokája, "tanulója" nevét nekünk az Észak-Magyarország szerkesztőségébe annak kapcsán, hogy lapunk szeptember végén Borsod-Abaúj-Zemplén megye összes elsős iskolásának nevét szeretné egyetlen lapszámban "lehozni"! Jelentkezhetnek akár osztályközösségek, iskolák, osztályfőnökök, és családok is - egyetlen e-mailben - , amelyet az [email protected] elektronikus levélcímre várunk.

Egy sajnálatos technikai hiba miatt arra kérjük azokat a kedves olvasóinkat, akik csütörtök 14 óra előtt küldték a névsort, hogy tegyék meg még egyszer, mert elképzelhető, hogy nem érkezett be minden levél szerkesztőségünkhöz. Ahogy mondani szokás: inkább kétszer, mint egyszer sem. Nehogy kimaradjon a névsorból! Tehát: [email protected].

Szerencsére önöknek köszönhetően érkeznek a nevek! "Szólóban" például Póliska Eszter, a miskolci Görög Katolikus Általános Iskola elsőse csakúgy jelentkezett, mint például Bodnár Liza Emma, a Gárdonyi Géza Katolikus Általános Iskola 1/a osztályosa. Sőt! Örvendetes módon csoportosan a Taktakenézi Petőfi Sándor Általános Iskola 1. osztályos tanulóiról is tudjuk, hogy leadták az Északnak jelentkezésüket felhívásunk kapcsán, de többek között így tettek a Molnár Mózes Általános iskolásai (Bodroghalom) is.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában