Helyi közélet

2013.09.02. 19:13

Elsős lett a gyermeke? Itt a helye a névsorunkban!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Elsős lett a gyermeke, unokája, unokaöccse vagy unokahúga? Esetleg olyan osztályfőnök, akinek elsős osztály van? Akkor épp önnek szól az Észak-Magyarország új akciója.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Elsős lett a gyermeke, unokája, unokaöccse vagy unokahúga? Esetleg olyan osztályfőnök, akinek elsős osztály van? Akkor épp önnek szól az Észak-Magyarország új akciója.Szeretnénk összegyűjteni Borsod-Abaúj-Zemplén megye minden elsős kisdiákjának a nevét, és azt egyszerre, egy lapszámban közölni. Ugye nem akarja, hogy épp az ön gyermeke, rokona vagy tanítványa maradjon ki ebből a névsorból? Hiszen az elsősök listáját tartalmazó lapszám örök emlék marad a családnak, tíz, húsz, vagy akár harminc év múlva is újra és újra lehet böngészni a 2013-ban iskolássá vált gyerekek névsorát.

Aki tehát részese szeretne lenni akciónknak, küldje be nekünk az elsős gyermek nevét, az iskola, a település, valamint az osztály nevét. Egy e-mailben több gyermek neve is szerepelhet, egy egész osztályé vagy akár egy egész iskoláé. Beküldési határidő: szeptember 15. Címünk: [email protected].

Készítjük a „Nagy kisiskolás névsort”. Az ön gyermeke vagy tanítványa se maradjon ki belőle!

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában