Helyi közélet

2013.09.25. 09:03

Elfogott garázdák - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 24-én történt rendőrségi eseményei.

Miskolc - Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. szeptember 24-én történt rendőrségi eseményei.A Miskolci két, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság pedig egy férfit vett szabálysértési őrizetbe 2013. szeptember 24-én tulajdon elleni szabálysértésért. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság pedig azért alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést egy férfival szemben, mert megszegte az ideiglenes távoltartó határozat szabályait.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két férfival szemben. A nyomozás adatai alapján egy kazincbarcikai és egy bánhorváti férfi kedden a kora esti órákban Kazincbarcikán az Illyés Gyula úton előzetes szóváltást követően vascsővel és gereblyenyéllel kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a 22 éves B. Arnoldot és a vele azonos korú K. Gergőt.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy nővel szemben. A nyomozás adatai szerint kedden a déli órákban Miskolcon a Széchenyi István úton a nő előzetes szóváltást követően bántalmazott majd kővel fejbe vágott egy férfit. A rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították S. Erzsébetet.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi káros ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain, bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában