Helyi közélet

2013.08.27. 13:04

Rendőrségi felhívás eltűnés ügyében

Abaújkér - Az Encsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Szabó János 68 éves abaújkéri lakos eltűnése ügyében.

Abaújkér - Az Encsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Szabó János 68 éves abaújkéri lakos eltűnése ügyében.A férfi hozzátartozója tett bejelentést, miszerint Szabó János az egyik miskolci kórházból kezelését követően 2013. augusztus15-én hazaengedték, azonban lakóhelyére nem érkezett meg. A felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Személyleírása:

Szabó János kb. 160-170 cm magas, vékony testalkatú, 50-60 kg súlyú, rövid, ősz hajú, bajuszt, szakállt nem visel. Kórházba szállításakor kék színű munkásruha és papucs volt rajta, kórházból távozása utáni ruházata nem ismert.

A Rendőrség kéri, hogy aki Szabó János tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, vagy látni vélte, jelentkezzen.

Bejelentésüket megtehetik személyesen az Encsi Rendőrkapitányságon ( Encs, Petőfi út 75/a ), illetve telefonon a (46) 587-277-es , vagy az ingyenesen hívható 112-es telefonszámokon.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában