Helyi közélet

2013.08.13. 09:16

Rendőrtisztnek kínálkozott fel az örömlány Miskolcon - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabálysértési őrizetek

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség öt személyt vett szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság, tiltott prostitúciós tevékenység és lopás miatt egy-egy főnél alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az 51 éves Sz. Sándorral szemben csendháborítás miatt intézkedtek a Temes utcában a rendőrök, akikkel a miskolci férfi agresszívan, megbotránkoztató módon lépett fel, ezért őt garázdaság miatt előállították a rendőrkapitányságra.

Szolgálaton kívüli rendőrtisztnek tett szexuális ajánlatot egy fiatalkorú lány Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán úton. A rendőr szolgálatba helyezte magát, majd tiltott prostitúciós tevékenységért előállította a fiatalkorú lányt a rendőrségre, ahol a hatóság szabálysértési őrizetbe vette.

Egy 55 éves férfi Miskolcon egy belvárosi gyorsétterem előtt a tuja fákról ágakat vágott le, hogy azokból koszorút készítsen belőle. A hernádnémeti férfit tulajdon elleni szabálysértés miatt vette őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság.

Az encsi rendőrök lopás miatt vettek szabálysértési őrizetbe egy férfit és egy nőt. A tolvajok egy helyi szedrest dézsmáltak meg.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Szerencsi Edelényi Rendőrkapitányság járőrei közúti ellenőrzés során egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában