Helyi közélet

2013.08.14. 12:17

Közlemény - Vezetőváltás a Turisztika élén

Miskolc - Augusztus 15-től a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetői pozícióját Beke Tibor, a Városgazda Nonprofit Kft. szolgáltatási igazgatója tölti be.

Miskolc - Augusztus 15-től a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetői pozícióját Beke Tibor, a Városgazda Nonprofit Kft. szolgáltatási igazgatója tölti be.Cégcsoporton belüli új megbízását a Városgazda kötelékein belül végrehajtott sikeres műszaki jellegű és közfoglalkoztatási projektek, valamint tizenegy éves strand- és fürdőüzemeltetési – Miskolctapolcai Strand- és Barlangfürdő, Tiszaújvárosi Szabadidőközpont – tapasztalata igazolja.

A Városgazda szolgáltatási igazgatója – szintén a holnapi naptól – Vendriczky Tibor, a Városgazda műszaki projekt menedzsere, aki korábban a MÁV Ingatlankezelő Kft. regionális igazgatójaként a MÁV Zrt. észak-keleti régiójában az épületállomány, üzemi területek, utak, parkok, egyéb zöld területek karbantartásáért, a közműállomány üzemeltetéséért, ezen feladatok szervezéséért, a feladatvégzés irányításáért felelt. A magasépítő üzemmérnök ezt megelőzően már több cégnél szerzett vezetői tapasztalatot, e mellett műszaki ellenőr és felelős műszaki vezetőként is dolgozott.

A Miskolci Turisztikai Kft. eddigi ügyvezetője, Czinkné Sztán Anikó augusztus 15-ével távozik a vállalattól.

- Pásztor Imre, Miskolc Holding Kommunikációs, PR vezető -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában