Helyi közélet

2013.08.07. 16:50

Kerékpárosoknak: akció, nyeremény, a Drótban

Miskolc Miskolcon is egyre több a biciklista - most már utak is szolgálják őket, de most egy újabb kezdeményezés rajtol, amely mellé lapunk és a Maradj Miskolcon Alapítvány is odaállt támogatóként.

Miskolc Miskolcon is egyre több a biciklista - most már utak is szolgálják őket, de most egy újabb kezdeményezés rajtol, amely mellé lapunk és a Maradj Miskolcon Alapítvány is odaállt támogatóként.Az egyik kerékpárútvonal a miskolci City Hotel Drót bisztrója előtt vezet el. Barkóczi Eszter a bisztró vezetője indított el egy akciót amelynek lényege, hogy az arra kerekező bicikliseknek különleges akciókkal kedveskedik augusztusban.

Ebben a hónapban – a nagy melegre való tekintettel is – különböző akciókba kezdenek. Ha hétfőtől péntekig délután 4 és este 8 óra között valaki leparkol a bicajával a Bisztrónál, akkor az itteni fogyasztása után, ajándékba kap tőlük egy limonádét, vagy egy alkoholmentes sört, gyermekek esetében pedig 1 gombóc fagylaltot. Hétvégén pedig az úgynevezett ,,drótszamár” kedvezményünket vehetik igénybe a kerékpárral érkezők a szombati Chef kínálatból és a vasárnapi svédasztalos családi ebédből-ami fejenként ötszáz forint kedvezményt jelent.

A miskolci Kerékpáros Egyesület szakmai javaslatát kikérve egyébként átalakították a bejárat melletti kerékpártárolókat, ahol most már egyszerre 8-10 kerékpárt is tudunk biztonságosan tárolni – tette hozzá a vendéglátóhely fiatal vezetője. Augusztus 11-én, vasárnap a svédasztalos menühöz a kerékpárosoknak egy különleges szolgáltatás is jár majd. Az Excelsior Kerékpáros üzlet szakembere, amíg a kerékpáros vendég az ebédjét fogyasztja, ingyenesen átvizsgálja a bringát.

E mellett nyerni is lehet! Az Észak Magyarország és a Maradj Miskolcon Alapítvány jóvoltából MP3-lejátszókat, és más praktikus ajándéktárgyakat kapnak a KRESZ-totót helyesen kitöltők – amíg a készlet tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában