Helyi közélet

2013.08.15. 11:46

Ismét Gyártúra a Vasgyárban!

Miskolc - Az idei Factory Fesztivál (augusztus 16-17.) szombati napján a "Rekultiváció a Vasgyárban" program keretén belül ingyenes kerékpáros és buszos gyártúrákat szerveznek a fesztivál szervezői.

Miskolc - Az idei Factory Fesztivál (augusztus 16-17.) szombati napján a "Rekultiváció a Vasgyárban" program keretén belül ingyenes kerékpáros és buszos gyártúrákat szerveznek a fesztivál szervezői.Mind a buszos, mind a kerékpáros túrára 14 és 17 óra között kerül sor, óránkénti indulással. A vezetett túrák a 2-es jelzésű villamos vasgyári végállomásától indulnak és a Hámor Zrt. és az Egyedi Gépgyár megtekintését követően a Factory Arénánál érnek véget. A program a Svájci Alap jóvoltából valósulhat meg.

Egri Zsuzsa, a Factory Aréna vezetője megerősítette a hírt, így a "gyártúrázók" minden bizonnyal nem mindennapi élményekkel lehetnek gazdagabbak. A buszos túra idegenvezetője Bereczki Zoltán okleveles építészmérnök, műemlékvédelmi szakmérnök lesz.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában