Helyi közélet

2013.08.01. 11:36

Elfogták a bánrévei tolvajokat

Bánréve - Lélekharangot loptak és több házba is betörtek Bánrévén azok a tolvajok, akik az eltulajdonított értékeket külhonban értékesítették.

Bánréve - Lélekharangot loptak és több házba is betörtek Bánrévén azok a tolvajok, akik az eltulajdonított értékeket külhonban értékesítették.Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse lopás bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai szerint a tettesek 2013 áprilisában és júniusában többek között öt bánrévei családi ház melléképületeiben tárolt eszközöket tulajdonítottak el. Az elkövetők kézi szerszámokat, fűkaszát, hegesztőt, kerékpárt, boronát, ekét és egyéb fémből készült tárgyakat vittek el. A helyi köztemető úgynevezett lélekharangját, illetve a vasútállomáson a fedlapokat is ellopták.A nyomozás eredményeként a rendőrök a napokban azonosították a helyi elkövetőket, így a házkutatásokon lefoglalt bűncselekményekből származó értékek egy részét megtalálták és a további bizonyítékok alapján R. Csaba 21 éves és fiatalkorú társa megalapozottan gyanúsítható a lopás bűntettek elkövetéseivel.

A nyomozásban a szlovák rendőrhatóságok is támogatást nyújtottak, mivel a tettesek az ellopott értékeket külföldön értékesítették.

A gyanúsítottak az eljárás jelen szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában