Helyi közélet

2013.08.14. 14:08

A turisztikai cég vezetője nem tudta, hogy távoznia kell

Miskolc - Czinkné Sztán Anikó, a Miskolci Turisztikai Kft. volt vezetője az Észak-Magyarországtól értesült arról, hogy távoznia kell a cégtől.

Miskolc - Czinkné Sztán Anikó, a Miskolci Turisztikai Kft. volt vezetője az Észak-Magyarországtól értesült arról, hogy távoznia kell a cégtől.A Miskolc Holding közleménye szerdán délben érkezett, amelyben az állt: augusztus 15-től a turisztikai cég élére Beke Tibor, a Városgazda Kft. eddigi szolgáltatási igazgatója kerül. „Cégcsoporton belüli új megbízását a Városgazda kötelékein belül végrehajtott sikeres műszaki jellegű és közfoglalkoztatási projektek, valamint tizenegy éves strand- és fürdőüzemeltetési – Miskolctapolcai Strand- és Barlangfürdő, Tiszaújvárosi Szabadidőközpont – tapasztalata igazolja” – szól a közlemény. Melynek végén ez olvasható: „A Miskolci Turisztikai Kft. eddigi ügyvezetője, Czinkné Sztán Anikó augusztus 15-ével távozik a vállalattól.”

„Nem tudok arról, hogy távoznék, sem felmondást, sem rendkívüli felmondást nem kaptam” – ezt már Czinkné Sztán Anikó nyilatkozta lapunk megkeresésére. Megtudtuk: kedden ugyan tájékoztatták, hogy a Miskolc Holding Zrt. igazgatótanácsa visszavonta vezetői megbízatását, de arról nem tud, hogy távoznia kellene.

Szerettük volna megtudni azt is, hogy szerinte mi lehet az oka a visszavonásnak, erről egyelőre nem szeretett volna beszélni.

Pásztor Imrét, a holding kommunikációs igazgatóját is kérdeztük, aki a közleményen túl nem kívánt több információt adni.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában