Helyi közélet

2013.08.28. 20:25

A találkozó Diósgyőrben

Miskolc - A DVTK NB I-es labdarúgócsapata vezetőinek kezdeményezésére egy olyan rendezvényt tartottak szerdán Diósgyőrben, a klubházban, amelyen Dudás Hunor ügyvezetővel, Kovács Zoltán sportigazgatóval, és Sivic Tomislav vezetőedzővel találkozhattak a szurkolók képviselői, hogy a csapat háza táján az elmúlt hetekben témát szolgáltatott ügyekről szót ejtsenek.

Miskolc - A DVTK NB I-es labdarúgócsapata vezetőinek kezdeményezésére egy olyan rendezvényt tartottak szerdán Diósgyőrben, a klubházban, amelyen Dudás Hunor ügyvezetővel, Kovács Zoltán sportigazgatóval, és Sivic Tomislav vezetőedzővel találkozhattak a szurkolók képviselői, hogy a csapat háza táján az elmúlt hetekben témát szolgáltatott ügyekről szót ejtsenek.A randevún a szervezett szurkolói csoportok közül csak a Diósgyőri Női Szurkolói Klub képviseltette magát, így az ultrák és a többi csoport távolmaradásával összesen 16 drukker volt jelen, vagyis a létszám nem érte el a DVTK által korábban 20 főben maximalizált limitet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában