Helyi közélet

2013.07.09. 16:53

Vascsövet akart lopni a majorságból

Oszlár, Tiszapalkonya, Tiszaújváros - A gazda megfogta és visszatartotta.

Oszlár, Tiszapalkonya, Tiszaújváros - A gazda megfogta és visszatartotta.Egy tiszapalkonyai lakos bejelentése alapján indított büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság, mert 2013. július 9-én hajnali 4 óra körüli időben Oszláron egy férfi bemászott a sértett körbekerített telephelyére, ahonnan különböző vashulladékot kívánt eltulajdonítani ötvenezer forintot meg nem haladó értékben.

A sértett az elkövetőt a helyszínen elfogta és visszatartotta a járőrök kiérkezéséig.

A rendőrök az elfogott B. József 57 éves oszlári lakost előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra. A tetten ért személy gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett és egy további hasonló bűncselekményről is számot adott a nyomozóknak.

Az ügyben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bekerített helyre, a használó tudta és beleegyezése nélkül bemenve, szabálysértési értékre, folytatólagosan elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatti folytatott nyomozást gyorsított eljárásban, bíróság elé állítással tervezi befejezni.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában