Helyi közélet

2013.07.24. 12:27

Szikszón is megállnak a veterán autók

Miskolc, Szikszó - A Veterán Autók és Motorok VIII. Miskolci Találkozóját a hétvégén rendezik meg a megyeszékhelyen.

Miskolc, Szikszó - A Veterán Autók és Motorok VIII. Miskolci Találkozóját a hétvégén rendezik meg a megyeszékhelyen. Szombaton reggel 8 óra körül indulnak a veterán járművek Miskolcról Kassára konvojba rendeződve. Hidasnémetiben rapid kiállításon mutatkoznak be, majd Kassa belvárosában a sétálóutcán a szlovák veteránosok várják az érkezőket. Innen közösen indulnak vissza, Szikszón is megállnak a tervek szerint délután öt órakor egy rövid pihenőre, valamint egy rapid kiállításra.

Chef,énekes, táncos

A program vasárnap Miskolcon reggel nyolc órakor kezdődik a Herman Ottó Gimnázium Sportcsarnokában, ahol délután kettőig láthatók majd a veterán járművek. Itt Smart Kitchen Show az M1 Családbarát című műsor séfjével. Stiller Tamás a Chef a családban című interaktív konyha-showja. Fellépnek fiatal tehetséges énekesek, így Zombori Zsanett, Budai Richárd, majd Kollár Kitti mazsorett előadása következik. Ő egyébként az MLTSZ Európa Bajnokság gyermek majorette szóló kategóriájának a második helyezettje.

ÉM-BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában