Helyi közélet

2013.07.31. 12:03

Sértetteket keres a Rendőrség

Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csalás bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást P. Róbert 35 éves izsófalvai lakossal szemben.

Kazincbarcika - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csalás bűntett elkövetése miatt folytat büntetőeljárást P. Róbert 35 éves izsófalvai lakossal szemben.A férfi, biztosító társaságok üzletkötőjeként, életbiztosítások és egyéb jogügyletek címén különböző összegeket vett át magánszemélyektől. A szerződések egy részét azonban a cégeknél nem rögzítette, az átvett összegekkel nem számolt el.Az üzletkötő a sértetteket magas hozam ígéretével különféle szerződéses ügyletek (életbiztosítás, befektetés ) megkötésére is rávette, amivel őket tévedésbe ejtette és részükre kárt okozott.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akiket a 35 éves P. Róbert, biztosító társaságok üzletkötőjeként tévedésbe ejtett, és ezzel kárt okozott.

Bejelentésüket megtehetik személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon, illetve munkaidőben a 06-48/510-550, 54-72 -es telefonszámon az ügy előadójánál Bostele Gáborné r.századosnál, vagy munkaidőn kívül az ingyenes 112-es segélyhívón.

A Rendőrség a bejelentők személyét bizalmasan kezeli!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában