Helyi közélet

2013.07.23. 16:20

Munkaügy: aki keres, az talál, aki talál, az keres?

Miskolc - Építészmérnök, gépészmérnök, informatikus, marketinges – többek között ilyen miskolci állásajánlatokat találtunk diplomásoknak a Nemzeti Munkaügyi Hivatal virtuális munkaerőpiaci portálján. De, ha valaki szakorvos, gyógyszerész, pedagógus, vagy éppen szociális munkás, az is találhat magának munkát.

Miskolc - Építészmérnök, gépészmérnök, informatikus, marketinges – többek között ilyen miskolci állásajánlatokat találtunk diplomásoknak a Nemzeti Munkaügyi Hivatal virtuális munkaerőpiaci portálján. De, ha valaki szakorvos, gyógyszerész, pedagógus, vagy éppen szociális munkás, az is találhat magának munkát.Mindezt annak kapcsán néztük meg, hogy a napokban egy nyílt levél érkezett szerkesztőségünkbe. Ezt a levelet írója, Hrickó András dr. Kriza Ákos polgármesternek címezte, és arra panaszkodik, hogy diplomás létére három éve nem talál munkát Miskolcon. Lapunk azonban várja a hasonló történeteket, amelyet olvasóinkkal is megosztunk. Cím: [email protected].

A cikk részleteit a szerdai Észak-Magyarországban olvashatják.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában