Helyi közélet

2013.07.17. 14:12

Kovács Zsolt a Főiskolások Szépe és Mr. College szépségversenyén

A DVTK egykori labdarúgója is versenyben van a győzelemért.

A DVTK egykori labdarúgója is versenyben van a győzelemért.Kovács Zsolt Miskolcon nőtt fel, ahol már óvodás korában elkezdtem focizni. Először a Miskolci Sportiskolában játszott, majd a diósgyőri utánpótlást végigjárva felkerült DVTK akkori NB II-es felnőtt csapatához, amellyel aranyéremmel zárta a 2010-2011-es szezont. Sporteredményei mellett leérettségizett a Herman Ottó Gimnázium nyolcosztályos képzésén. Ezután Budapestre költözött, ahol már két éve él, nemrég ünnepelte a 21. születésnapját. A sportpályafutását az NB III-as Soroksár SC-ben és a Diósdi TC-ben folytatta, mellette elvégezte a Budapest Kommunikációs és Üzleti Főiskola reklámszervező szakmenedzser szakát, de továbbra is fontos számára a labdarúgás.

Barátnője Jeney Ivett szintén miskolci, közel másfél éve vannak együtt. A közelmúltban bejutott a TV2 által megrendezett Szépségkirálynő verseny 16 döntős lánya közé és nagyon büszke rá. Az ő példáját követve, gondolt arra, hogy megméretteti magát. Így Facebook-on regisztrált a Főiskolások Szépe és Mr. College szépségversenyre, majd egy előszűrés utána behívták egy élő válogatóra. Felvonult a zsűri előtt, akik közt megtalálható volt Zola és Nagy Adrienn is. Egy hét várakozás után született meg a mostani döntősök kerete, ami 12 lányból és 12 srácból áll. Nagyon jó kis társaság gyűlt össze, könnyen összebarátkoztak egymással a szereplők. Eddig részt vettek egy ismerkedős esten és egy budapesti fotózáson a Váci úti Volvo Galéria és Szervizben. A lányokról készült egy-egy fürdőruhás kép, a srácokról egy elegáns kép a Balance jóvoltából, egy fehérneműs fotó, valamint egy csoportkép az összes döntőssel a WIVA Vitaminvíz támogatásával. Már elindult a közönségszavazás a Volvo Galéria és Szerviz Facebook oldalán, ahol 3 óránként lehet szavazni a legszimpatikusabb versenyzőre >>>

 – Eddig nagyon jól állok, hála az ismerőseim szavazatainak. Nagyon jól esik, hogy ilyen sokan támogatnak, köszönet érte minden kedves szavazómnak – mondta Kovács Zsolt. – Izgatottan várom a július 19-én megrendezésre kerülő döntőt, amely a BudNight szervezésében a Bed Beachen lesz. Remélem nagyon sokan leszünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában