Helyi közélet

2013.07.19. 08:36

Hatékonyabbá vált a fogvatartottak kísérése

Miskolc - A jövőben speciálisan kialakított rabszállító mikrobusz is segíti a borsodi rendőrök munkáját.

Miskolc - A jövőben speciálisan kialakított rabszállító mikrobusz is segíti a borsodi rendőrök munkáját.Dr. Balogh János r. dandártábornok, országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség Parancsnoka 2013. július 18-án a fogvatartottak kísérésére speciálisan kialakított rabszállító mikrobuszt adott át a Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének, dr. Bogyay Ferenc r. ezredesnek.A gépjármű átadásán jelen volt dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány is.

 

Az átvett szállítóeszköz nagymértékben hozzájárul a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság erőinek és eszközeinek optimális felhasználáshoz. A jármű segítségével a megyeszékhelyi rendőrkapitányság fogda és kísérőőri alosztálya jelentős mértékben tehermentesíti a kísérési feladatok alól a megye valamennyi rendőrkapitányságát. Az ezirányú feladatok alól mentesülő járőrök a jövőben továbbra is közterületen maradva láthatnak el szolgálatot.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában