Helyi közélet

2013.07.17. 21:33

Elhárítják a balesetveszélyt a Vörösmarty utcán

Miskolc - „A miskolci Vörösmarty utcán (ott, ahol a Szinvapark bevásárlóközpont felé lehet bekanyarodni, míg a másik oldalon az egykori Szinva ABC áll) horror az út” - hívta fel figyelmünket olvasónk.

Miskolc - „A miskolci Vörösmarty utcán (ott, ahol a Szinvapark bevásárlóközpont felé lehet bekanyarodni, míg a másik oldalon az egykori Szinva ABC áll) horror az út” - hívta fel figyelmünket olvasónk.„Már-már gödrök vannak ott és nem is kátyúk! Nagyon balesetveszélyes, hiszen nem lehet kiközölni a tankcsapdákat.”

Először Miskolc város szóvivőjét, Koczák Szilviát kérdeztük mindezek kapcsán, azonban hamarosan kiderült, hogy nem a megyeszékhely fenntartása alá tartozik a nevezett útszakasz, hanem a Magyar Közút Zrt-hez.

„Van-e lehetősége a közútnak gyors javítást végezni?” - fordultunk a társasághoz. Pécsi Norbert Sándor szóvivő szerda délután elmondta: a jelzett szakaszon a szerda esti órákban ideiglenes javítási munkákat fognak végezni. Mivel egy nagyon forgalmas útszakaszról, illetve csomópontról van szó, ezért várhatóan a jövő héten (szintén az esti időszakban) fogják a végleges helyreállítást elvégezni, hogy minél kisebb fennakadást okozzanak a javítási munkák.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában