Helyi közélet

2013.07.29. 15:59

Bicskás taktakenézi vitakultúra

Szerencs, Taktakenéz - Vádemelési javaslat egy taktakenézi férfival szemben, aki bicskával, törött üveggel, késsel akarta rendezni nézeteltérését haragosaival.

Szerencs, Taktakenéz - Vádemelési javaslat egy taktakenézi férfival szemben, aki bicskával, törött üveggel, késsel akarta rendezni nézeteltérését haragosaival.A Szerencsi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 42 éves T. Gusztávval szemben. A nyomozás adatai szerint a taktakenézi férfi 2013. július 5-én a reggeli órákban először verbális agresszióval megtámadott egy nőt, majd egy másikat. A szóbeli fenyegetéseket bicskával hadonászva, üveget a földhöz vágva és kést markolászva nyomatékosította. A megfutamított sértettek végül egy közeli közintézményben kértek segítséget.

A helyszínre kiérkező rendőrök elfogták a garázda férfit és előállították a Taktaharkányi Rendőrőrsre.

A Szerencsi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a helyi ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában