Helyi közélet

2013.06.21. 10:48

Tiltott kéjelgő őrizetben - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Rendőrségi események 2013. június 20-án Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Miskolc - Rendőrségi események 2013. június 20-án Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Szabálysértési őrizetbe vette a Miskolci Rendőrkapitányság a 47 éves sajószentpéteri B. Dezsőt, aki a borsodi megyeszékhely egyik élelmiszerüzletéből szeszes italt akart eltulajdonítani, de tetten érték. Szintén szabálysértési őrizetbe került tiltott kéjelgés miatt az a fiatalkorú lány, aki Miskolcon védett övezetben kínálta szexuális szolgáltatásait. A rendőrség 72 órán belül állítja bíróság elé az eljárás alá vont személyeket.

Családon belüli erőszak miatt ideiglenes távoltartó határozatot hozott a Miskolci Rendőrkapitányság O. Zoltán 32 éves helyi lakos ügyében, aki megfenyegette nagymamáját. A férfival szemben már több alkalommal intézkedtek a rendőrök, hasonló erőszakos cselekmények miatt.

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában