Helyi közélet

2013.06.10. 10:52

"Jobb volt, mint a tavalyi"

Miskolc - Így összegezte a most zárult 84. Ünnepi Könyvhét miskolci tapasztalatait Kauka Tiborné, a Líra Könyvesbolt Szinvapark helyettes üzletvezetője.

Miskolc - Így összegezte a most zárult 84. Ünnepi Könyvhét miskolci tapasztalatait Kauka Tiborné, a Líra Könyvesbolt Szinvapark helyettes üzletvezetője. Persze a mostani forgalom a nyomába sem ér a 70-es 80-as évekének, de a látogatók közül is sokan megjegyezték: örülnek, hogy visszatért a helyére, az Erzsébet-térre a Könyvtér, s hogy a tavalyihoz képest több könyvsátor kínálta a portékáit. A könyvheti listán szereplő kötetek közül nem mind – hozzávetőleg csak a 70 százaléka - jelent meg (ami nem újdonság), s persze nem mindegyik sátorban volt minden megtalálható.

A szinvaparki Líra a megrendelt 15 darab „Hajrá Magyarok!” (lengyel szerző Orbán Viktorról szóló könyve) kötete egy szálig elfogyott, a másik slágernek Márai Sándor: Hallgatni akartam műve bizonyult. Kauka Tiborné és kollégái élvezték a könyvhetet: „Úgy érezzük, sikerült közelebb kerülnünk az olvasókhoz, azokkal is találkozhattunk, akik esetleg a boltba nem jönnek fel hozzánk.”

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában