Helyi közélet

2013.06.27. 10:55

Hétvégén utcaszínház Ózdon

Ózd - A korábbi hagyományokat folytatva június utolsó hétvégéjén ismét utcaszínészekkel telik meg Ózdon az Ifjúsági Park (rossz idő esetén a Civil Ház).

Ózd - A korábbi hagyományokat folytatva június utolsó hétvégéjén ismét utcaszínészekkel telik meg Ózdon az Ifjúsági Park (rossz idő esetén a Civil Ház). A Bárka Színpad ugyanis a nehéz anyagi helyzet ellenére idén is megrendezi az Utcaszínházi és Zenei Napokat. Néhány nappal az esemény előtt állt össze a szombati és a vasárnapi program, amelyben érdekességeket, újításokat ismét találhat a látogató. Tompa Zoltán, az esemény főszervezője érdeklődésünkre elmondta: a segítőivel közösen huszonhatodik alkalommal hozta "tető alá" a programot, mégpedig azért, hogy a műfaj iránt érdeklődők ismét együtt tölthessenek egy jó hangulatú hétvégét. Az anyagi háttér közel sem állt össze, ennek ellenére nem akarták, hogy egy hosszú sorozat megszakadjon a városban. Ezúttal ugyan nem érkeznek gólyalábasok Ózdra, de több bábszínház és zenekar fellép majd a megszokott helyszínen.

- Idén is odaadjuk az Önzetlen, Odaadó Munkáért díjat, amelyet néhány esztendővel ezelőtt alapítottunk - folytatta Tompa Zoltán. - Ezúttal egy olyan ózdi csoportot választottunk ki, amely évtizedek óta a város szolgálatában áll. Az ünnepi pillanatok után a színpadunkon fellép majd többek között a Szöktető, a Fools, a Sunrise, és a Fúzió Zenakar is, de Török Ádám & Mini Trio is elfogadta a meghívásunkat. Úgy gondolom, hogy a szűkös határidő és az óriási anyagi hiányosságok ellenére ismét színvonalas két napot sikerült összeállítani.

ÉM-ME

Az Utcaszínházi és Zenei Napok (programja)

Helyszín: Ózd, Ifjúsági Park (rossz idő esetén a Civil Ház)

Június 29. (szombat):

HEPP TRUPP Bábszínház (Debrecen), 14.30

Az Önzetlen, Odaadó Munkáért díj átadása, 15.30

Szöktető Zenekar (Miskolc) Koncert és táncház, 16.30

HEPP TRUPP Bábszínház (Debrecen), 17.00

A Fools Zenekar Koncertje akusztikusan, 18.00

A Sunrise Zenekar Koncertje, 19.30

A Lions of suburbia Zenekar (Ska- reggae) koncertje, 20.30

A Paddy And The Rats Zenekar (Miskolc) koncertje, 22.30

Június 30 (vasárnap):

Kerek Perec Egylet (Salgótarján), A bolond falu című előadása, 15.00

Táncház, 16.00

Majoros Ági színháza, 17.00

A Fúzió Zenekar Koncertje, 18.00

Erős Pista Zenekar RHCP Tribute Band koncertje, 19.30

Török Ádám & Mini Trio + Gazdag Viktor, 21.00

Mindkét napon játszóház, kézműves foglalkozások, népi ügyességi játékok, meglepetések. 15.00-18.30-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában