Helyi közélet

2013.05.31. 17:23

Közlemény - A szauna is megújul a Selyemréti Strandfürdőben

Miskolc - A nyár közepére megújul, kibővül a Selyemréti Strandfürdő. Többmedencés élményfürdő, 25 méteres úszómedence és 3 csúszdapálya várja majd a pihenni, sportolni, kikapcsolódni vágyókat.

Miskolc - A nyár közepére megújul, kibővül a Selyemréti Strandfürdő. Többmedencés élményfürdő, 25 méteres úszómedence és 3 csúszdapálya várja majd a pihenni, sportolni, kikapcsolódni vágyókat.A termálvíz jótékony hatása mellett az új családi strandfürdő minden korosztálynak igazi élményt jelent majd. A 3 csúszdapálya önmagában is komoly vonzerőt képvisel.

A kivitelezési munkálatok során a Selyemréti Strandfürdő Szauna parkja is megújul. A karbantartási és felújítási munkálatok ideje alatt a Szauna Park előreláthatóan június 30-ig zárva tart.

Ezen időszak alatt a Selyemréti Strandfürdőbe érvényes szauna és fürdőbérlettel rendelkező vendégek a miskolctapolcai Barlangfürdő**** szolgáltatásait vehetik igénybe bérletüknek megfelelően.

Amennyiben a Selyemréti Strandfürdő szaunás bérlettel rendelkező vendégei a strand úszómedencéjét igénybe veszik, bérletükből egy alkalom levonásra kerül - mint a medencehasználat díja -, ugyanakkor a szauna felárat visszatérítjük a Selyemréti Strandfürdő jegypénztárában (3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 58.) minden pénteken, nyitva tartási időben.

Bővebb információ kérhető a (06) 46/411-399-es telefonszámon.

- Pásztor Imre, Kommunikációs és PR vezető -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában