Helyi közélet

2013.05.31. 10:00

Kapával zárta le a vitát Karcsán - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 30-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 30-án is több esetben történt rendőri intézkedés.A rendőri szervek öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül állítják bíróság elé az eljárás alá vontakat, egy–egy főt lopás, illetve tiltott kéjelgés, három elkövetőt garázdaság miatt.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. A rendelkezésre álló információk szerint Karcsa belterületén K. Ferenc, 64 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően egy kapával tettleg bántalmazott egy 45 éves férfit, aki ennek során könnyebb sérülést szenvedett. A kiértesített rendőrjárőrök a garázda férfit előállították.

Megyénk útjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Kazincbarcika belterületén 2013. május 30-án 20 óra 25 perckor a Mátyás Király úton közlekedett egy 39 éves kecskeméti férfi személygépkocsijával. Az elsődleges adatok szerint figyelmetlensége miatt későn észlelte a kereszteződésben, az úttesten keresztül haladó gyalogost és elütötte a sajószentpéteri férfit. A baleset következtében megsérült járókelőt a mentők kórházba szállították.

A rendelkezésre álló adatok szerint Miskolcon a Bajcsy-Zsilinszky úton egy férfi a járdáról hirtelen, körültekintés nélkül, szabálytalan helyen lépett az úttestre, majd át akart szaladni. A gyalogost egy ott haladó autós elütötte, aki ennek következtében megsérült. A járművezető okmányainak ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedélyének érvényessége már több, mint egy éve lejárt.

A balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék járműveiket!

Ne feledjék: mindenkit haza várnak!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában