Helyi közélet

2013.05.24. 11:24

Csermőkei fémtolvajok rendőrkézen

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy testvérpár ellen, akik 2013. május 21-én Miskolcon, a Csermőke dűlőben egy hétvégi ház udvarára behatoltak és onnan különféle fémtárgyakat tulajdonítottak el.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy testvérpár ellen, akik 2013. május 21-én Miskolcon, a Csermőke dűlőben egy hétvégi ház udvarára behatoltak és onnan különféle fémtárgyakat tulajdonítottak el.A lakossági bejelentést követően az Avasi Rendőrőrs járőrei a helyszín közelében elfogták a két elkövetőt. A gyanúsítottak cselekményüket beismerték. A rendőrök az eltulajdonított tárgyakat megtalálták egy fém átvevőhelyen. A nyomozás eredményeként az is kiderült, hogy néhány nappal korábban, hasonló bűncselekményt követtek el a bejelentő sérelmére.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 19 éves B. Sándorral, és a 17 éves társával szemben indított ügyet gyorsított eljárás keretében tervezi befejezni.

Ne késsen! A Rendőrség és az idő is Önnek dolgozik!

A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények, szabálysértések felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában