Helyi közélet

2013.05.17. 11:54

ByeAlex: Egy új generáció

Miskolc - Hímer „Paya” Bertalan a Rockinform című országos zenei újság főszerkesztőjeként találkozott a miskolci egyetemen tanuló Márta Alexszel 2007-ben.

Miskolc - Hímer „Paya” Bertalan a Rockinform című országos zenei újság főszerkesztőjeként találkozott a miskolci egyetemen tanuló Márta Alexszel 2007-ben.„Másfél évig dolgozott nálunk, önálló rovata is volt „Új generáció” elnevezéssel. Írt lemezkritikákat, interjúkat készített, különösen angolja miatt volt hasznos tagja a szerkesztőségnek. Más „évjárathoz” tartozott, más szemléletmóddal, az általunk kedvelt rock klasszikusok annyira nem „hatották meg.”- emlékszik vissza.

Metálzenekarban

- Már akkor volt zenekara melyben basszusgitározott, később Debrecenben pedig egy metálbandában még a hörgős stílussal is próbálkoztak - ezt a formációt tudtommal szeretnék is megújítani. Első számával - a Csókolom cíművel - keresett meg korábban, én ajánlottam be egy lemezkiadónál, amelyen keresztül ki tudja adni az anyagait, ők segítik jelenleg is a munkáját - összegzi a tudnivalókat Hímer „Paya” Bertalan. Szurkol az egykori kollégának, figyelemmel kíséri pályafutását, reméli, hogy most is szép eredményt ér el.

ÉM-PGY



Bejutott a Magyarországot képviselő ByeAlex és a Kedvesem című dal az 58. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába csütörtökön este a svédországi Malmőben. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában