Helyi közélet

2013.05.03. 18:56

Az utasok megzavarták volna a fotocellás ajtót?

Miskolc - Bérletpénztárnak a lehető legrosszabb helyiséget választotta az MVK Zrt. az Ady Művelődési Házban – panaszolta portálunknak egy olvasónk.

Miskolc - Bérletpénztárnak a lehető legrosszabb helyiséget választotta az MVK Zrt. az Ady Művelődési Házban – panaszolta portálunknak egy olvasónk.Szerinte az egyik folyosó végére kihelyezett pénztár helyett jobb lett volna, ha az előtérben kap helyet az árusítóhely. Mi erről az MVK véleménye?

„A diósgyőri bérletpénztár nyitása előtt több lehetőséget is megvizsgáltak annak érdekében, hogy azt a legmegfelelőbb helyen alakíthassák ki...Az utas által említett helyiség is felmerült, mint bérletpénztár, azonban az, hosszú távon, az ott lévő fotocellás ajtó miatt nem lett volna alkalmas, mivel a pénztárablak előtt álló utasok mozgását érzékelve folyamatosan nyitott-zárt volna. Ez a fotocellás ajtó meghibásodásához vezethetett volna.Az utasoktól kapott visszajelzések alapján az MVK Zrt-nek is örömére szolgál, hogy ismét működik bérletpénztár Diósgyőrben” – válaszolta Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs igazgatója.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában