Helyi közélet

2013.04.19. 14:32

Miért keresik tovább a rendészeti szerv vezetőjét?

Miskolc - Hiába volt egy érvényes pályázat az új rendészeti szerv vezetői posztjára, a testület csütörtökön, zárt ülésen, arról döntött, újabb pályázatot írnak ki.

Miskolc - Hiába volt egy érvényes pályázat az új rendészeti szerv vezetői posztjára, a testület csütörtökön, zárt ülésen, arról döntött, újabb pályázatot írnak ki.Addig is megbízták Vincze Csabát a szerv vezetésével, aki korábban is megbízott vezető volt, és aki a rendészeti szerv elindítását felügyelte. Egyébként is jelentkezett a kiírásra, de az ő pályázata is érvénytelen volt.

Már a csütörtöki testületi ülésen szerettünk volna többet megtudni arról, hogy ha volt egy érvényes pályázat, akkor miért nem annak beadója nyert, miért kellett újat kiírni, illetve miért Vincze Csabát bízták meg, akinek pont nem volt érvényes a pályázata, és miért nem volt érvényes öt pályázó munkája. De akkor sem és most sem kaptunk erre választ az önkormányzattól. Dobos Tímea városházi szóvivő elmondta: „A zárt ülés elrendelésére azért kerül sor, mert az ott tárgyalandó kérdések nem nyilvánosak.”

Információnk szerint az ellenzék részéről is felmerültek ezek a kérdések a zárt ülésen, de választ ők sem kaptak.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában