Helyi közélet

2013.04.01. 17:08

Kicsit kisebb sokadalom

Miskolc - Az eredetileg tervezetthez képest az időjárás miatt szűkíteni kellett a Diósgyőri várba tervezett programokat.

Miskolc - Az eredetileg tervezetthez képest az időjárás miatt szűkíteni kellett a Diósgyőri várba tervezett programokat.A helyszín is módosult, a felső várból beszorultak a látogatók a Déryné-házba, ahol azért bőven akadt lehetőség az ünnepi szórakozásra. A játszóházban tojást és különböző húsvéti díszeket is készíthettek, a lányok saját maguk felcicomázását szolgáló szalma- és csuhédíszeket is alkothattak a Fügedi Márta Népművészeti Egyesület mestereinek közreműködésével.

Jóllehet a kóbor lovagok bemutatója is elmaradt, azonban egy a lovagok közül fegyverbemutatót tartott, s ki-ki maga is kézbe vehette, megtapogathatta a legkülönbözőbb harcászati eszközöket. Sőt, mint a fotón látható, néhányan nem átallották dárdáikat, alabárdjaikat fotós kollégánkra fogni – ám az ő „fegyvere” szerencsére előbb „sült el”.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában