Helyi közélet

2013.04.05. 15:17

Ipari mennyiségű hulladék a miskolctapolcai parkolóban

Miskolc - Családi fotó, és számlák az irodaszer hulladékban a miskolci zöld övezetben.

Miskolc - Családi fotó, és számlák az irodaszer hulladékban a miskolci zöld övezetben.

Az Észak-Magyarország internetes fórumán, az Agórán jelezte levelezőnk Feith Károly, hogy "Miskolctapolcán az Enyedi úti parkolóba, a faház mellé valaki nagy mennyiségű szemetet hordott össze. Van közte régi nyomtató, cd, nyomtatópatronok, stb. Érdemes lenne a Közterületes dolgozóknak megnézni, mert ebben a nagy kupacban sok veszélyes hulladék is van, könnyen meg lehetne találni a gazdát ezek alapján."

Kora délután a parkolóban már rendőrök posztoltak, de ott volt az AVE egyik konténere is. A cég vállalta azt, hogy elszállítja a nagy mennyiségű irodai hulladékot, amiben monitorok, szkennerek, üres dobozok és nyomtatók voltak többnyire fellelhetőek. Az egyik dobozban ugyanakkor családi fotók és céges számlákat találtak.

Úgy tudjuk, hogy a Közterület-felügyelethez pénteken reggel 8 órakor érkezett bejelentés arról, hogy gigászi mennyiségű szemetet pakoltak le ismeretlenek a "tapolcai nagy parkolóban". A rendőrség információink jegyzőkönyvet vett fel az üggyel kapcsolatban és dokumentálta a helyszínt. A Közterület-felügyelet ismeretlen tettes, tettesek ellen tesz feljelentést, az AVE ugyanakkor elszállítja a szemetet.

- ÉM-JLI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában