Helyi közélet

2013.03.14. 23:50

Ünnepi hosszú hétvége Miskolcon

Miskolc - Az ünnepi hétvégével kapcsolatos, a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatait érintő információk.

Miskolc - Az ünnepi hétvégével kapcsolatos, a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatait érintő információk.2013. március 15-én (pénteken) Miskolcon a Régió Park Kft-hez tartozó parkolókban a parkolás díjmentes lesz, március 16-án a szombati munkarend szerint alakul a parkolás, azaz reggel 8:00-tól 13:00-ig kell fizetniük az autósoknak. Kivételt ez alól a Tiszai pályaudvarnál található parkoló, ahol 8:00-tól 18:00-ig fizetős a parkolás.

A Régió Park Kft. Arany János utca 37. szám alatti ügyfélszolgálata 2013. március 15-én zárva tart.

A Miskolc Holding Zrt. közös (MIHŐ Kft., MIK Zrt., MIVÍZ Kft.) lakossági ügyfélszolgálati irodája - a Szemere B. u. 5. szám alatt -, valamint a MIK Zrt. központi ügyfélszolgálata - Széchenyi u. 60. - 2013. március 15-én (pénteken) zárva tart.

A MIHŐ Kft. és a MIVÍZ Kft. a március 15-ei hosszú hétvége alatt is folyamatos munkarendben üzemelteti diszpécserszolgálatát.

A Selyemréti Strandfürdő és a Miskolci Állatkert a hosszú hétvégén is szokásos nyitvatartási rend szerint látogatható. A Barlangfürdő nyitvatartási rendje annyiban változik, hogy március 15-én 19:00-tól 23:00-ig éjszakai fürdőzés is lesz.

Az AVE Miskolc Kft. a megszokott szállítási napokon viszi el a kommunális jellegű hulladékot.

A hóügyelet március 15-éig van érvényben, amennyiben szükséges, úgy elrendelik a rendkívüli hóügyeletet. A hétvégére vonatkozóan az időjárási helyzetnek megfelelően rendelik el március 15-ére és a hétvégére érvényes ügyeleti létszámot és a létszámhoz szükséges gépjárművek felszerelését, indítását, munkavégzését.

- Pásztor Imre, Miskolci Holding Kommunikációs, PR vezető -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában