Helyi közélet

2013.03.22. 16:07

MSZP: honnan volt pénz a Közdomb aszfaltozására?

Miskolc - „Tények elferdítésére, és álhírekre épített hazugságkampányt folytat a Fidesz Miskolcon” – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján dr. Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő és Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője.

Miskolc - „Tények elferdítésére, és álhírekre épített hazugságkampányt folytat a Fidesz Miskolcon” – jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján dr. Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő és Földesi Norbert, az MSZP frakcióvezetője.„Előbbire a Miskolcnak építünk című kiadvány elkészítése és terjesztése, valamint az óriásplakát-kampány, utóbbira pedig az MSZP fáklyás felvonulásán történt állítólagos atrocitásokról szóló propaganda a példa. Ezek azt a célt szolgálják, hogy elleplezzék a fideszes városvezetés tehetetlenségét, és azt, hogy dr. Kriza Ákos polgármesternek most már bírósági papírja is van arról: utcája aszfaltozása ügyében hivatalos dokumentumokkal manipulál” – fogalmaztak. Mint mondták: az aszfaltozási ügyben dr. Kriza Ákos a 2012-ben elvégzett aszfaltozásról azt állítja, hogy az nem a háza előtt történt, akkor mutassa meg, hol szerepel a beruházás a város tavalyi költségvetésében. „Ha netán ott ilyesmit nem talál, akkor azt mutassa meg, hogy a terület önkormányzati képviselője, Kovács Józsefné ezt hol szerepelteti a választókerületi fejlesztési alapjában. Tudomása szerint ugyanis sehol, vagyis teljesen nyilvánvaló, hogy a városvezetés maszatol” – vélekedtek.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában