Helyi közélet

2013.03.12. 11:21

MSZP: együtt a demokratikus erők

Miskolc - Fáklyás felvonulást tart március 14-én délután 5 órától az Erzsébet téri Kossuth-szobornál az MSZP miskolci szervezete. A rendezvény fővendége lesz Mesterházy Attila, a párt elnöke.

Miskolc - Fáklyás felvonulást tart március 14-én délután 5 órától az Erzsébet téri Kossuth-szobornál az MSZP miskolci szervezete. A rendezvény fővendége lesz Mesterházy Attila, a párt elnöke. A szocialistákhoz csatlakozott a Demokratikus Koalíció (DK) és a Együtt 2014-Szolidaritás mozgalom is. Ezt keddi sajtótájékoztatóján jelentette be dr. Simon Gábor, az MSZP miskolci elnöke, Varga Gergő, a DK miskolci szervezője és Tóth László, a mozgalom megyei koordinátora. Azt is elmondták, március 15-én együtt ünnepelnek, együtt koszorúznak.

Hangsúlyozták a demokratikus pártok összefogását, mert – mint mondták – csak így lesz lehetőség az Orbán-kormány és a miskolci városvezetés leváltására. Simon Gábor így fogalmazott: „Meggyőződésem, hogy a váltás jövőre bekövetkezik”

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában