Helyi közélet

2013.03.17. 11:12

Megzavarták a tolvajokat

Bodrogköz - Ahogy azt sajnos várni lehetett, az időjárási katasztrófának is megjelentek a vámszedői.

Bodrogköz - Ahogy azt sajnos várni lehetett, az időjárási katasztrófának is megjelentek a vámszedői.A Bodrogközben leszakadt áramvezetékeket ugyanis Tiszacsermelyen egy egyelőre még ismeretlen csoport megpróbálta feldarabolni és elvinni – tudtuk meg Dobi Tamástól, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Dobi Tamás elmondta, szombaton este a tiszacsermelyi polgármester értesítette a sátoraljaújhelyi rendőröket, hogy a helyi polgárőrök gyanús mozgást és zajokat észleltek. A polgárőrök közeledtére az akkor még ismeretlen tettesek zsákmány nélkül kereket oldottak, a helyszínen hagyva a már feldarabolt kábeldarabokat és a szerszámokat. A sátoraljaújhelyi rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt indított eljárást. A feltételezett elkövetőket vasárnap kora délután előállították, a három helyi férfi elszámoltatását megkezdték.

A megyei rendőr-főkapitányság egyelőre erről az egy esetről tud, de nem kizárt, hogy a színesfémtolvajok más helyeken is akcióba kívánnak lendülni, ezért Dobi Tamás mindenkit arra kér, aki ilyen irányú cselekményt észlel, hívja az ingyenes 107-es vagy 112-es telefonszámot.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában