Helyi közélet

2013.03.18. 13:47

Még egy ózdi dílerrel kevesebb

Ózd - Fiataloknak, köztük gyermekkorúaknak is kábító hatású anyagot árult, elég sajátságos módon az a helyi férfi, akit 2013. március 12-én fogtak el az Ózdi Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztályának munkatársai. 

Ózd - Fiataloknak, köztük gyermekkorúaknak is kábító hatású anyagot árult, elég sajátságos módon az a helyi férfi, akit 2013. március 12-én fogtak el az Ózdi Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztályának munkatársai. Mondhatni filmbe illő módon történt a droggyanús anyag értékesítése.  A felderítés adatai alapján a fogyasztók többnyire még iskolakezdés előtt mentek el az elosztó helyre. Az ózdi társasházban a megfelelő ajtón való kopogtatás után a rácsok mögül „egy kéz” elvette a pénzt, majd kinyújtotta a szert. A felek közötti napi többszöri tranzakció mindig nagyon gyorsan játszódott le.

Az elfogás napján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival kiegészült ózdi nyomozók kopogtattak az igencsak meglepődött dílernél. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során összesen 33 zöld színű növényi származékot tartalmazó csomagot, 51 szív alakú, kék tablettát, valamint 2 növényi származékkal töltött cigarettát foglalt le a rendőrség. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a lefoglalt anyagok pontos mennyiségét és hatóanyagát.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves O. Norbert elfogása napjáig rendszeresen kínált és adott el kábító hatású anyagot. Az Ózdi Rendőrkapitányság emiatt 18. életévét be nem töltött személynek kábító hatású anyag kóros élvezetéhez segítségnyújtás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a férfival szemben.

A bűnügyi őrizetbe vett elkövető beismerő vallomást tett. Az Ózdi Rendőrkapitányság előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában