Helyi közélet

2013.03.28. 09:13

Elúszott a halkonzerv-tolvaj zsákmánya - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 27-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. március 27-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabálysértési őrizetbe vételek

A megye rendőri szervei az elmúlt huszonnégy órában huszonhét főt vettek szabálysértési őrizetbe, bolti lopás és illegális fakitermelés miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Elúszott a halkonzerv-tolvaj zsákmánya

Két tolvajt vett bűnügyi őrizetbe a Miskolci Rendőrkapitányság, akik egy helyi családi ház portájáról loptak különféle autóalkatrészeket. A rendőrség lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 22 éves K. József és a 31 éves K. Zsolttal szemben.

Egy 37 éves miskolci férfit pedig azért vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség, mert egy miskolci élelmiszerboltból 24 doboz halkonzervet akart ellopni, de a zsákmánya úgymond elúszott mert tetten érték. A Miskolci Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés miatt indított T. Jácinttal szemben eljárást.

Közlekedésrendészeti helyzetkép

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, tíz anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A további balesetek elkerülése érdekében a Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott - télies, havas, fagyos időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket! Ne feledjék: Mindenkit haza várnak!

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságok járőrei közúti ellenőrzés során egy ittas sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát. A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában