Helyi közélet

2013.03.16. 20:00

51 óra után van ismét áram Pácinban

Pácin - Szombat este 18 órától - 51 órás szünet után - újra égnek a villanyok Pácinban! - tájékoztatta szerkesztőségünket Majoros László, Pácin polgármestere.

Pácin - Szombat este 18 órától - 51 órás szünet után - újra égnek a villanyok Pácinban! - tájékoztatta szerkesztőségünket Majoros László, Pácin polgármestere.- Bár még ingadozik az áram, de bízunk benne, hogy ez csak a visszakapcsolással járó ideiglenes jelenség. A hűtők már leolvadtak, a hűtőládák az utolsó pillanatban kaptak áramot - mondta a településvezető. - Újra élednek a mobilok és a térerő is növekszik. Működik a vezetékes telefon is. Holnapra már csak rémálom lesz ez a két nap.

A polgármester úgy fogalmazott, hogy az élet visszatér a normál kerékvágásba, de még sokáig lesz beszédtémája falu lakóinak.

- Az egészben az információ hiány, a bizonytalanság volt a legrosszabb - tette hozzá a pácini polgármester. - Újra át kell gondolni, hogyan lehet ilyen esetben hatékonyan tájékoztatni a lakosságot, de a katasztrófa védelemnek is sokat kell javulnia. A falu népe jelesre vizsgázott szolidaritásból, összefogásból. A közmunkások is dicséretesen végezték a dolgukat, ma délre a település minden utcája megtisztítva, a járdák ugyanígy.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában