Helyi közélet

2013.02.12. 09:27

Elfogták a késsel fenyegetőző férfit Alsózsolcán

Alsózsolca - Késsel a kezében fenyegetőzött Alsózsolcán 2013. február 11-én egy ittas férfi, a rendőrök azonnal elfogták.

Alsózsolca - Késsel a kezében fenyegetőzött Alsózsolcán 2013. február 11-én egy ittas férfi, a rendőrök azonnal elfogták.A késő délutáni órákban egy 58 éves helyi férfi bement egy alsózsolcai élelmiszerboltba, de ittassága miatt nem szolgálták ki. Ekkor kést vett elő, majd azzal hadonászva fenyegetőzött, kiabált, de nem követelt semmit, azonban ezzel a kirívóan közösség ellenes magatartásával másokban riadalmat, félelmet okozott. Rövid idő után a boltból kitessékelték a férfit, aki ezután haza indult. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Az időközben értesített rendőrök a helyszín közelében elfogták a gyanúsítottat, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra. A hatóság felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában